Voor het halen van uw golfbaanpermissie zit je bij ons goed! We begrijpen dat je deze zo snel mogelijk wilt halen om op de golfbaan te kunnen staan. Daarom hebben wij een golfcursus waarbij je in slechts één weekend al een NGF-pas ontvangt!

golfbaanpermissie

Wat is golfbaanpermissie en waarom heb ik dat nodig?

Golfbaanpermissie heb je nodig om op de golfbaan te mogen golfen. Om golfbaanpermissie te krijgen volg je eerst een golfcursus waarin je de basisvaardigheden leert. Ook leg je een theorie examen af. Na het volgen van de volledige golfcursus ontvang je een officiële NGF-pas. Met deze pas krijg je dus golfbaanpermissie en kun je zelfstandig golfen op vrijwel alle banen in Nederland.

golfbewijs halen

Golf is voor iedereen!

Wij van Nu Baanpermissie Halen vinden dat golf voor iedereen is. Of iemand nu jong, oud of een beginner is: wij zien iedereen graag op de golfbaan! Kom alleen of met een vriend, kind of oma! En wees niet bang: bij ons geen ruitjesbroeken, ballotage of entree geld.

Golfbaanpermissie golfbewijs halen

Golfbaanpermissie leslocaties

Wij hebben meer dan 10 toplocaties geselecteerd in Nederland waar je jouw golfbaanpermissie kunt halen. Zo is er altijd een leslocatie bij jou in de buurt. Bekijk hier onze golflocaties.