golfbewijs halen

Wat is een golfbewijs?

Een golfbewijs heeft u nodig om te mogen golfen op de golfbaan. Zonder een NGF-pas (uw golfbewijs) heeft u geen toestemming om op de golfbaan te staan. Eerst moet u uw golfbewijs halen om golfbaanpermissie te krijgen.

hoe golfbewijs halen?

Hoe golfbewijs halen?

Uw golfbewijs haalt u door:

  1. Te slagen voor het NGF theorie examen.
  2. De basis van golf onder de knie te hebben.

Gelukkig hebben wij een snelle GVB golfcursus. Uw golfbewijs halen in een weekend, dat kan gewoon! Lees hier meer over de baanpermissie cursus en reserveer direct online.

golfbewijs halen in een weekend

Golfbewijs halen in een weekend?

Wilt u al op korte termijn uw golfbewijs ontvangen? U kunt bij ons uw golfbewijs halen in een weekend. De perfecte GVB golfcursus om snel golfbaanpermissie te krijgen. Met deze golfcursus kunt u namelijk uw golfbewijs al in slechts één weekend halen. Op vrijdag & zaterdag, of zaterdag & zondag. Tijdens deze dagen worden alle basics van het golf behandeld onder leiding van een golfprofessional, inclusief theorie examen. Als u de GVB golfcursus heeft afgerond ontvangt u een NGF-pas. U bent dan klaar om uw Handicap 54 te halen. Stuur uw scorekaart op en wij zetten uw baanpermissie om naar een Handicap 54 / GVB.

Baanpermissie halen registratie

Registratie en het ontvangen van uw golfbewijs

Na de cursus registreren wij uw golfbaanpermissie bij de Nederlandse Golf Federatie(NGF). Binnen enkele dagen ontvangt u dan uw golfbewijs op de deurmat. Deze pas geeft u toegang op vrijwel alle golfbanen in Nederland. Via www.waarkanikgolfen.nl checkt u op welke golfbanen u mag spelen met uw golfbewijs.

Baanpermissie halen inschrijven

GVB golfcursus met 100% garantie

We zijn eerlijk en transparant. Daarom zit bij onze cursus alles inbegrepen. Ook de aanvraag van uw golfbewijs en het theorie examen. Bij ons geen onverwachte kosten! 4.000 tevreden klanten gingen u voor.

golfbewijs locaties

Leslocaties voor de golfbewijs cursus

Voor de golfbewijs cursus hebben wij top locaties geselecteerd waar u áltijd les krijgt van een van onze golfprofessionals. Bijna ieder weekend kunt u meedoen! Selecteer op de inschrijfpagina op welke locatie u les wilt hebben en kijk welke data nog beschikbaar is.