golfbewijs halen

Wat is een golfbewijs?

Een golfbewijs heb je nodig om te mogen golfen op de golfbaan. Zonder een NGF-pas (je golfbewijs) heb je geen toestemming om op de golfbaan te staan. Eerst moet je een golfbewijs halen om golfbaanpermissie te krijgen.

hoe golfbewijs halen?

Hoe golfbewijs halen?

Je golfbewijs haal je door:

  1. Te slagen voor het NGF theorie examen.
  2. De basis van golf onder de knie te hebben.

Gelukkig hebben wij een snelle GVB golfcursus. Je golfbewijs halen in een weekend, dat kan gewoon! Lees hier meer over de baanpermissie cursus en reserveer direct online.

golfbewijs halen in een weekend

Golfbewijs halen in een weekend?

Wil je al op korte termijn je golfbewijs ontvangen? Je kunt bij ons je golfbewijs halen in een weekend. De perfecte GVB golfcursus om snel golfbaanpermissie te krijgen. Met deze golfcursus kun je namelijk je golfbewijs al in slechts één weekend halen. Op vrijdag & zaterdag, of zaterdag & zondag. Tijdens deze dagen worden alle basics van het golf behandeld onder leiding van een golfprofessional, inclusief theorie examen. Als je de GVB golfcursus succesvol afrond ontvang je een NGF-pas. Je bent dan klaar om je Handicap 54 te halen. Stuur jouw scorekaart op en wij zetten je baanpermissie om naar een Handicap 54 / GVB.

Baanpermissie halen registratie

Registratie en het ontvangen van je golfbewijs

Na de cursus registreren wij je golfbaanpermissie bij de Nederlandse Golf Federatie(NGF). Binnen enkele dagen ontvang je dan jouw golfbewijs op de deurmat. Deze pas geeft je toegang op vrijwel alle golfbanen in Nederland. Via www.waarkanikgolfen.nl check je op welke golfbanen je mag spelen met je golfbewijs.

Baanpermissie halen inschrijven

GVB golfcursus met 100% garantie

We zijn eerlijk en transparant. Daarom zit bij onze cursus alles inbegrepen. Ook de aanvraag van je golfbewijs en het theorie examen. Bij ons geen onverwachte kosten! 4.000 tevreden klanten gingen je voor.

golfbewijs locaties

Leslocaties voor de golfbewijs cursus

Voor de golfbewijs cursus hebben wij top locaties geselecteerd waar je áltijd les krijgt van een van onze golfprofessionals. Bijna ieder weekend kun je meedoen! Selecteer op de inschrijfpagina op welke locatie je les wilt hebben en kijk welke data nog beschikbaar is.