golfcursus GVB

Waarom een golfcursus GVB volgen?

Een golfvaardigheidsbewijs (GVB) heb je nodig om op diverse golfbanen te mogen golfen. Je kunt je GVB (ook wel Handicap 54 genoemd) al in een weekend halen bij ons!

Golfcursus GVB

Waarom onze golfcursus?

Bij onze golfcursus GVB krijg je alleen les van NGF en PGA golfprofessionals. Wij zijn eerlijk en transparant. Daarom is onze golfcursus all-in met 100% speelgarantie! Daarnaast hebben we de mooiste golflocaties geselecteerd voor jou! Doordat wij samenwerken met verschillende golflocaties kunnen wij dan ook voor een lage prijs kwalitatieve golfcursussen aanbieden.

golfcursus behaald

Een goed golfspel begint bij de basics!

Het is erg belangrijk dat je de golftechnieken op de juiste manier onder de knie gaat krijgen. Samen met onze golfinstructeurs doorloop je het golfspel. Zij leren je dan ook alle basics van het golfspel, zoals de Swing! Je leert welke lichaamsbewegingen je moet maken die zorgen voor de beste golfswing. Denk hierbij aan de juiste golfgrip, houding en afstand tot de golfbal.

golfcursus GVB

Aanmelden voor de golfcursus?

We hebben alles voor je geregeld, van de mooiste locaties tot de beste golfprofessionals. Ook de aanvraag van je GVB zit bij de golfcursus volledig inbegrepen.

Inschrijven? Bekijk hier alle cursusdata en schrijf je direct in!