golfcursus GVB

Waarom een golfcursus GVB volgen?

Een golfvaardigheidsbewijs (GVB) heeft u nodig om op diverse golfbanen te mogen golfen. U kunt uw GVB (ook wel Handicap 54 genoemd) al in een weekend halen bij ons! Ook kunt u kiezen voor onze 6 wekelijkse golfcursus, waarbij u elke week 2 uur les krijgt.

Golfcursus GVB

Waarom onze golfcursus?

Bij onze golfcursus GVB krijgt u alleen les van NGF en PGA golfprofessionals. Wij zijn eerlijk en transparant. Daarom is onze golfcursus all-in met 100% speelgarantie! Daarnaast hebben we de mooiste golflocaties geselecteerd voor u! Doordat wij samenwerken met verschillende golflocaties kunnen wij dan ook voor een lage prijs kwalitatieve golfcursussen aanbieden!

golfcursus behaald

Een goed golfspel begint bij de basics!

Het is erg belangrijk dat u de golftechnieken op de juiste manier onder de knie gaat krijgen. Samen met onze golfinstructeurs doorloopt u het golfspel. Zij leren u dan ook alle basics van het golfspel, zoals de Swing! U leert welke lichaamsbewegingen u moet maken die zorgen voor de beste golfswing. Denk hierbij aan de juiste golfgrip, houding en afstand tot de golfbal.

golfcursus GVB

Aanmelden voor de golfcursus?

We hebben alles voor u geregeld, van de mooiste locaties tot de beste golfprofessionals. Ook de aanvraag van uw GVB zit bij de golfcursus volledig inbegrepen.

Inschrijven? Bekijk hier alle cursusdata en schrijf u direct in!