golfcursus Breda

Inhoud golfcursus Breda

Leer de basis van het golfspel onder leiding van onze enthousiaste en gecertificeerde golfinstructeurs. De juiste technieken zijn belangrijk voor een goede basis voor jouw latere golfspel. Daarom leer je direct de juiste houding, stand van clubhoofd, een goede balpositie en golfgrip. Tijdens de golfcursus ga je uitgebreid aan de slag met pitchen, chippen en putten. Verder krijg je gedurende de golfcursus ook uitleg over Speeltempo & Etiquette.

Golfcursus Breda

Golfcursus volgen bij Golfpark De Turfvaert vlakbij Breda

Het volgen van de golfcursus doe je bij Golfpark De Turfvaert in Rijsbergen, vlakbij Breda. Bij uitstek de perfecte baan voor de beginnende golfer. Deze golfbaan heeft 18 holes, gebaseerd op de klassieke Briste golfbaan. Geniet van de ouderwetse Brabantse gastvrijheid op deze mooie golflocatie. Op deze locatie krijg je les van onze vriendelijke golfprofessional Sascha Labrujere, gespecialiseerd in het lesgeven aan beginnende golfers.

Golfcursus Breda

Doe mee met de Golfcursus Breda!

Bij ons geen onverwachte kosten, daar houden wij niet van. Onze golfcursus is inclusief:

  • 2 dagen golfles of 6 weken 2 uur
  • Leenmateriaal, zoals clubs en oefenballen
  • Les volgens richtlijnen NGF en PGA Holland
  • Krijg les van golfprofessionals
  • Landelijke NGF Baanpermissie
  • GVB theorie examen

Bekijk alle cursusdata en de kosten van de golfcursus en reserveer direct!

Jouw golfcursus Breda reserveren?

Bekijk welke cursusdata nog beschikbaar is voor onze golfcursus Breda. Als je nu reserveert profiteer je van €50,- vroegboekkorting!