golfbewijs halen

Hoe haal ik mijn golfvaardigheidsbewijs?

Een golfvaardigheidsbewijs geeft aan dat je minimaal een speelniveau van handicap 54 heeft. Er zijn verschillende cursussen om je Handicap 54 (golfvaardigheidsbewijs) te halen. Dit kan binnen 2 dagen. Bij deze cursus zit een NGF-pas inbegrepen, hiermee heb je toestemming op de golfbaan te mogen golfen.

hoe golfbewijs halen?

Inhoud golfcursus

Je golfvaardigheidsbewijs (GVB) haal je door:

  1. Te slagen voor het NGF theorie examen.
  2. De basis van golf onder de knie te hebben.

Gelukkig hebben wij een snelle golfvaardigheidsbewijs cursus. Je bewijs haal je daarmee in korte tijd, zodat je snel de golfbaan op kunt om te gaan golfen!

Baanpermissie halen registratie

Registratie en het ontvangen van je NGF pas

Na de golfcursus registreren wij jouw baanpermissie bij de Nederlandse Golf Federatie(NGF). Binnen enkele dagen ontvangt je een baanpermissiepas op de deurmat. Met deze pas heb je toegang tot vrijwel alle golfbanen in Nederland. Via www.waarkanikgolfen.nl zie je welke golfbanen daaronder vallen.

golfvaardigheidsbewijs

Golfvaardigheidsbewijs cursus met 100% garantie

We zijn eerlijk en transparant. Daarom zit bij onze cursus alles inbegrepen. Ook de aanvraag van je golfvaardigheidsbewijs en het theorie examen. Bij ons geen onverwachte kosten! 4.000 tevreden klanten gingen jou voor.

golfbewijs locaties

Leslocaties golfvaardigheidsbewijs cursus

Voor de cursus hebben wij toplocaties geselecteerd waar je áltijd les krijgt van een van onze gecertificeerde golfprofessionals. Bijna ieder weekend kun je meedoen! Selecteer op de inschrijfpagina de leslocatie en welke data nog beschikbaar is.