golfbewijs halen

Hoe haal ik mijn golfvaardigheidsbewijs?

Je golfvaardigheidsbewijs (GVB) haal je door:

  1. Te slagen voor het NGF theorie examen.
  2. De basis van golf onder de knie te hebben.

Gelukkig hebben wij een snelle golfvaardigheidsbewijs cursus. Je bewijs haal je daarmee in korte tijd, zodat je snel de golfbaan op kunt om te gaan golfen!

Wat is een golfvaardigheidsbewijs?

Een golfvaardigheidsbewijs is een pasje die jou toegang geeft tot alle golfbanen in Nederland. Dit pasje bewijst dat de houder alle basisprincipes van het golfspel beheerst en minimaal een speelniveau van handicap 54 hebt. En is een vereiste om op golfbanen te mogen spelen.

hoe golfbewijs halen?

Inhoud golfcursus

Met onze golfcursus leer je alle basisprincipes onder leiding van ervaren golfprofessional. Na afloop van de cursus ontvang je een officiële NGF Baanpermissie en lidmaatschapspas. Hiermee ben je klaar om aan je handicap te gaan werken!

Onze golfcursus bestaat uit 2 hele dagen golfles in het weekend. Je haalt je GVB al in één weekend, waardoor je volgende week al lekker kunt beginnen met spelen om aan je handicap te werken.

  • Vrijdag & zaterdag (10:00-16:30)
  • Zaterdag & zondag (10:00-16:30)

 

Baanpermissie halen registratie

Registratie en het ontvangen van je NGF pas

Na de golfcursus registreren wij jouw baanpermissie bij de Nederlandse Golf Federatie(NGF). Binnen enkele dagen ontvangt je een baanpermissiepas op de deurmat. Met deze pas heb je toegang tot vrijwel alle golfbanen in Nederland. Via www.waarkanikgolfen.nl zie je welke golfbanen daaronder vallen.

golfvaardigheidsbewijs

Golfvaardigheidsbewijs cursus met 100% garantie

We zijn eerlijk en transparant. Daarom zit bij onze cursus alles inbegrepen. Ook de aanvraag van je golfvaardigheidsbewijs en het theorie examen. Bij ons geen onverwachte kosten! 4.000 tevreden klanten gingen jou voor.

golfbewijs locaties

Leslocaties golfvaardigheidsbewijs cursus

Voor de cursus hebben wij toplocaties geselecteerd waar je áltijd les krijgt van een van onze gecertificeerde golfprofessionals. Bijna ieder weekend kun je meedoen! Selecteer op de inschrijfpagina de leslocatie en welke data nog beschikbaar is.