leren golfen in een weekend

Krijg les van onze golfprofessionals

Als je begint met golf is het belangrijk dat je vanaf het begin de juiste houding aanleert. Leren golfen doe je daarom bij ons uitsluitend met PGA en NGF instructeurs. Je krijgt dus altijd les van golfprofessionals!

leren golfen gvb halen in een weekend

Leren golfen in een weekend, wat kun je verwachten?

Tijdens onze golfcursus leer je alle basics van het golfspel in een weekend. Je krijgt instructies om de Swing op de juiste manier uit te voeren. De Swing is namelijk dé basis van het golfspel. De golfprofessional leert jou de juiste houding, balpositie en golfgrip. Verder leer je natuurlijk ook chippen en putten. Uiteindelijk wordt de golfcursus afgesloten met een oefenronde op de golfbaan, waar je alles in de praktijk gaat brengen!

leren golfen in het weekend

Leren golfen op jouw eigen tempo?

Wij bieden 2 soorten cursussen aan, jij bepaalt in welk tempo! Leren golfen in een weekend? Dan raden wij onze golfcursus weekend aan, waarin je in 2 dagen al je baanpermissie haalt.
Als je wat langer de tijd wilt nemen dan kun je kiezen voor onze 6 wekelijkse lessen van 2 uur.

golfbaanpermissie

En na de cursus?

Na onze golfcursus ontvang je baanpermissie. Hiermee kun je op vrijwel alle banen in Nederland zelf verder spelen. Daarnaast kun je bij ons ook vervolglessen volgen! Of doe mee aan andere golfactiviteiten zoals golfwedstrijden en golfuitjes naar het buitenland!

leren golfen

Waarom leren golfen bij Nu Baanpermissie Halen?

Golflessen worden meestal georganiseerd door de golfschool van de golfbaan zelf. Helaas zijn deze golfscholen erg prijzig. Omdat wij samenwerken met diverse golfbanen, kunnen wij voor een scherpe prijs golflessen aanbieden. Daarnaast zit bij onze golfcursus alles inbegrepen. Geen onverwachte kosten bij ons!