Zo eenvoudig mogelijk

golfbaanpermissie

Wij snappen dat je een druk leven lijdt. Daarom proberen wij het beginnen met golf zo eenvoudig mogelijk te maken. Zonder dat het ten kostte gaat van onze uitmuntende service, kwaliteit en onze passie voor golf. Bij veel oude golfclubs is je Baanpermissie (ook wel bekend als golfvaardigheidsbewijs/ GVB) halen een prijzig en langdradig traject. Met dit gegeven is Nu Baanpermissie Halen ontstaan. Bij ons kun je makkelijk en snel je Baanpermissie / GVB halen.

Onze GVB cursus voldoet uiteraard aan de richtlijnen die PGA Holland en de Nederlandse Golf Federatie (NGF) hebben opgesteld. Je Baanpermissie / GVB halen doe je bij ons altijd onder begeleiding van een WGTF en PGA gediplomeerde golf-professional/ instructeur.

 

Golf Pro-Motion

Nu baanpermissie halen is onderdeel van ‘Golf Pro-Motion’. Deze is met lidnummer 785 aangesloten bij de NGF. Golf Pro-Motion is volledig bevoegd om je theorie examen af te nemen en na afloop van de GVB cursus je golfvaardigheidsbewijs: baanpermissie en handicap te verstrekken en registreren.

Doe mee met de leukste GVB cursus, en haal je golfvaardigheidsbewijs makkelijk en snel. Al meer dan 8000 cursisten gingen je voor!

Jullie gaven onze GVB cursus een volle 8,7 op Trustpilot. Bedankt!

Gezien bij RTL4

Komt de term ‘GVB halen in een weekend’ je wellicht bekend voor? Kan kloppen. Onze verfrissende GVB cursus werd gefilmd door het RTL4 programma LifestyleXperience.

Nu Baanpermissie halen RTL4

 

 

Waarom de golfcursus van Nu Baanpermissie halen?

Met de GVB cursus van ‘Nu Baanpermissie Halen’ kun je, zoals de naam het al verklapt, makkelijk en snel je NGF Baanpermissie / GVB halen. We houden de prijs laag maar de kwaliteit hoog.

Ouderwetse golfbanen zien ons liever gaan dan komen, maar ‘we are here to stay’! De statistieken van de Nederlandse Golf Federatie (NGF) liegen er niet om: golfclubs zonder vaste golfbaan, zoals Nu Baanpermissie Halen, zorgen voor de grootste aanvoer van nieuwe golfers.
Bij onze GVB cursus geen ruitjesbroeken, ballotage of entree geld.

Bij Nu baanpermissie halen is iedereen welkom. Ga uw GVB halen in een weekend, alleen of met een vriend, vriendin, kind of oma. De GVB cursus van Nu baanpermissie halen is toegankelijk voor iedereen vanaf 8 jaar.